Fotbalist al CSU Craiova, agresat sexual de un antrenor celebru

0
138

Antrenorul Devis Mangia  este acuzat de hărțuire sexuală de doi fotbaliști din echipa națională. Mama unui fost jucător de la CS Universitatea Craiova susține că antrenorul italian i-a făcut avansuri și propuneri fiului său. Răzvan Popa le-a povestit părinților prin ce coșmar a trecut. Devis Mangia este selecționerul naționalei Maltei, dar a fost suspendat înaintea partidei amicale cu Israel. Incidentul ar fi avut loc chiar în cantonamentul naționalei. Antrenorul italian a ieșit la atac și a spus că totul este o minciună și a amenințat că va merge la tribunal ca să-și găsească dreptatea. După câteva ore a apărut o nouă acuzație, tot sub protecția anonimatului. De data aceasta, fotbalistul susține că are și înregistrări, care să dovedească agresiunea.

Mama fotbalistului Răzvan Popa a făcut dezvăluiri șocante. Susține că antrenorul italian i-a făcut avansuri fiului său, în perioada în care cei doi au lucrat la CS Universitatea Craiova.

A început cu avansuri, cu propuneri indecente, în timp ce el începuse să se masturbeze în fața lui Răzvan. A avut un șoc atunci… Am vorbit mult cu Răzvan și am început să pun cap la cap ce s-a întâmplat la aceste întâlniri…

Îi punea întrebări dacă are o relație și cu cine stă și l-a întrebat și de activitatea lui sexuală, ceea ce atunci nu a părut straniu, antrenorii mai întreabă lucruri de anul acesta. Propunerea indecentă a fost să vadă împreună un film pentru adulți, ceva de genul”, a povestit mama lui Andrei Popa.

Mama fotbalistului susține că antrenorul i-a amenințat de mai multe ori fiul. După meci, din anul 2018, i-a băgat mâna în gât și l-a amenințat că o să-i spargă fața.

Am fost la meci. A greșit o preluare, ceva… Au început gesticulări și țipete de pe margine. Am crezut că sunt reacții la cald. L-a schimbat imediat. L-am așteptat ca să vorbim cu el, dar nu am putut pentru că jucătorii au intrat în cantonament.

Noi l-am așteptat în Craiova, când a ajuns după antrenamentul de recuperare. Furia cu care a intrat în casă… Nu l-am mai văzut niciodată așa. Ne-a spus că nu știe cât mai poate rezista. că nu răspunde de ce ar putea face… Ne-am speriat. El e foarte calm, nu e conflictual.

Ne-a spus tot. Că atunci când l-a schimbat a trecut pe lângă el și i-a spus în italiană «Îți voi sparge fața în vestiar». Am crezut că a spus la cald. A intrat în vestiar, a uitat să închidă ușă… Știu de la Răzvan, din ce își aduce aminte, că i-a pus mână în gât și l-a lipit de zid. Nu-și mai aduce aminte…

Știe că secunzii îi spuneau lui Răzvan să se calmeze, dar nu el trebuia să se calmeze. A fost o reacție urâtă. Refuz să cred că din partea conducerii nu a fost nicio reacție. Puteau spune că s-a sărit calul, să-și ceară scuze”, a mai susținut mama lui Răzvan Popa.

Devis Mangia a antrenat CS Universitatea Craiova în perioada 2017 – 2019.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here