FOTO| Aparegio Gorj, ultimele achiziții din acest an. Trei autospeciale și două autolaboratoare

0
326

Aparegio Gorj încheie seria achizițiilor din acest an cu recepția livrării a 2 autolaboratoare si 3 autospeciale, în valoare de 4,900.000 lei.

Destinația autolaboratoarelor va fi pentru inspecția video și depistarea pierderilor în rețele, iar autospecialele au ca scop curățirea și spălarea canalelor și căminelor din rețelele de canalizare.
Investiția face parte din contractul de furnizare “CF1: ACHIZIȚIE VEHICULE INTREȚINERE REȚEA”, încheiat cu SC GRĂDINARIU TRUCKS SOLUTIONS SRL în luna ianuarie 2021, cu valoarea de 12.205.680,0 lei, fără TVA și se alătură celor 9 buldoexcavoatoare,1 autovehicul, 2 autospeciale vidanjă, 2 autocurățitoare-mașini de curățire și spălare canale și 8 obturatoare ce au sosit în decursul anului 2021 în cadrul contractului.

Finanțarea este asigurată prin PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ ÎN JUDEȚUL GORJ, cod SMIS 144635 de următoarea schemă de cofinanțare: 6% din costurile eligibile de către SC APAREGIO GORJ SA iar restul de 94% se împarte între bugetele locale ale unităților teritorial-administrative beneficiare (2%), Fondul de Coeziune al Uniunii Europene (85%) si bugetul de stat (13%)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here