FOTO: Au început lucrările pentru parcul de lângă Coloana Infinitului

0
156

Vești bune pentru municipiul Târgu Jiu! Au început lucrările pentru construirea parcului care va fi amenajat lângă Coloana Infinitului.

Investiția se ridică 1,8 milioane lei și se bazează pe un spațiu verde generos, cu o alee din granit, bănci, dar și iluminat modern, bazat pe corpuri de iluminat de tip LED.

“Am demarat lucrările la parcul pe care îl amenajăm lângă Coloana Infinitului, pe terenul donat de doamna Maria Banu Ertegun, căreia îi mulțumesc, încă o dată, pentru acest gest extraordinar.

Doamna Ertegun și-a manifestat dorința de a se construi un parc, în continuarea celui ce adăpostește opera lui Brâncuși, pe terenul în suprafață de 2665 mp pe care l-a cedat municipiului Târgu Jiu.

Lucrările sunt executate de societatea Edilitara, sub coordonarea directorului general Adrian Dăianu. Va fi o zonă care va atrage atenția, punând, totodată, în valoare Coloana Infinitului.

De asemenea, mulțumim familiei Valeriu și Cristiana Irinel Stoica, dar și Fundației Infinitului pentru sprijinul acordat și pentru implicare în acest frumos proiect ce urmează a se concretiza în perioada următoare”, a transmis Marcel Romanescu, edilul municipiului Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here