FOTO| Cadouri dăruite copiilor din Negomir prin programul „Căsuța cu visuri și speranțe

0
532

„Căsuța cu visuri și speranțe”, un program lansat de către Raluca Stamatescu, o tânără din comuna Negomir, a reușit să aducă fericire pe chipul a zeci de copii din aceeași localitate. În prag de sărbători, tânăra a dăruit 45 de plase cu fructe și legume la sediul depozitului pe care îl deține. Însoțiți de părinți, micuții și-au așteptat bucuroși cadourile, însă nu au plecat imediat acasă. Raluca spune că a urmat și un moment de discuții prin care s-au cunoscut mai bine. Astfel, prichindeii au plecat acasă fericiți simțind magia sărbătorilor care este despre bucuria de a dărui. Programul a fost derulat cu sprijinul firmelor de antreprenoriat social SC STAMSTRUCT DISTRIBUTION & JULIAN EVENTS 2020.
“Căsuța cu visuri și speranțe” este un program care s-a lansat prin intermediul acestui prim eveniment de Crăciun. La această acțiune am reușit să oferim daruri copiilor și menționez că vor mai urma și alte evenimente de acest gen și nu numai. Copiii au fost încântați, fericirea li se citea pe chip, am purtat și scurte discuții.. am petrecut timp frumos împreună”, a afirmat Raluca Stamatescu, antreprenor la SC STAMSTRUCT DISTRIBUTION.
De asemenea, reamintim că Raluca deține un depozit de materiale de construcție, iar în parteneriat cu primăria comunei Negomir, ajută persoanele defavorizate, cu handicap sau venituri mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here