FOTO| Ion Iordache, demersuri pentru înființarea unui nou partid. Cum se numește și ce își propune senatorul de Gorj

0
297

După ce și-a depus demisia din Partidul Național Liberal, senatorul de Gorj, Ion Iordache, a făcut demersuri pentru înființarea unui nou partid sub denumirea „Forța Dreptei”. Acesta a transmis cum își dorește să fie noul partid, dar și despre faptul că așteaptă să i se alăture oameni din fiecare județ pentru a face „politică spre binele oamenilor, fără compromisuri!”.

„Pentru că nu vreau să mă abat de la drumul pe care mi l-am propus în politică, astăzi, alături de colegi, am depus la Tribunalul București documentele necesare înființării noului partid.
Forța Dreptei, își propune să coaguleze oameni de valoare din fiecare județ, oameni care nu se mai simt deloc reprezentanți de partidele existente, corupte și străine de adevăratele nevoi ale românilor.
Țara noastră a fost jefuită și trădată de politicieni care nu au văzut mai departe de burta lor! Județul nostru a suferit întotdeauna din cauza complicității transpartinice și a celor care nu au niciun pic de dragoste și patriotism față de Gorj! Forța Dreptei Gorj trebuie să fie alternativa așteptată de toți gorjenii în ultimii 30 de ani, va fi proiectul în care lipsa moralității, lenea, minciuna și ipocrizia nu au ce căuta! Am încredere că ne vom salva de la sărăcia pe care ne-a pregatit-o actuala clasă politică dacă ne vom uni forțele și vom acționa pentru interesul județului Gorj și al țării! Vă aștept alături de mine să facem politică spre binele oamenilor, fără compromisuri!”, a transmis Ion Iordache, senatorul de Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here