Ghiozdane pentru sute de copii din Târgu Jiu

0
378

Copiii care provin din familii monoparentale sau cu situații financiare precare au primit din partea Primăriei Târgu Jiu ghiozdănele. Acestea sunt echipate cu toate rechizitele necesare pentru începerea noului an școlar. 

Directorul Direcției Publice de Protecție Socială Târgu Jiu, Alina Toader, spune că au fost împărțite 181 de ghiozdane, iar familiile au fost selectate în baza unor dosare.

”Atât pe cei care îi avem noi în evidență, cât și copiii care sunt înscriși la Centrul Magnolia, tuturor le-am acordat acest sprijin. Este vorba despre 181 de ghiozdane  echipate cu tot ce trebuie. Sunt familii monoparentale sau cu 2 părinți, dar care au o situație financiară nu tocmai bună”, a spus Alina Toader.

O femeia a spus că toate aceste rechizite ar fi costat-o circa 300 de lei, bani pe care nu i-ar avea. Aceasta trăiește dintr-un ajutor social de 360 de lei pe lună.

” Am copilul este în clasa I. Ne ajută foarte mult aceste rechizite. Avem ajutor social. Este primul an în care primit aceste produse. Am făcut un calcul și se depășește suma 300 de lei. Avem un ajutor social de 360 de lei”, a spus o femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here