Gorj: Au creat un adevărat colț de Rai. Turiștii sunt impresionați

0
510

Dragostea pentru natură i-a făcut pe doi tineri să investească într-o mică afacere în județul Gorj. Au creat un adevărat colț de Rai pe un vârf de deal. Astfel, cei doi au realizat o cabană din lemn într-un sat din localitatea Crușeț, o adevărată oază de relaxare.

Locul este perfect pentru turiștii care vor să scape de aglomerația din orașe și își doresc un peisaj de vis, dar și aer curat. Cabana din lemn este construită, în satul Slăvuța și este înconjurată de multă verdeață. Cei care ajung acolo au parte de mai multe servicii, nu doar de aer curat și liniște. Astfel, turiștii au la dispoziție un ciubăr cu apă fierbinte, pot face drumeții în zonă și se pot plimba cu ATV-ul.

 

 

Totul a pornit de la dorința celor doi tineri de a avea unde să petreacă weekend-urile. “Noi suntem iubitori foarte mari de natură și drumeții la munte. Ideea a venit, anul trecut, în primăvară, când ne plimbam cu ATV-ul și ne-a plăcut atât de mult încât am zis: Hai să ne facem o căbănuță aici. Inițial am gândit să facem proiectul doar pentru noi, apoi am decis să o deschidem și pentru public. Am vrut să ne bucurăm în weekenduri, vacanțe, zile libere”, a spus Alina pentru Pandurul.

Satul gorjean a devenit cunoscut odată cu acest popas inedit. Au trecut, pragul ”Cabanei Colț Verde” a fost călcat de turiști, în special, din București.

„Zona nu este foarte turistică. Este la cel mult o oră și jumătate de Rânca. Am încercat să oferim noi niște activități: tururi cu ATV-ul, drumeții pe munte, biciclete. Este și un mic lac unde se poate pescui. Punem activități la dispoziția turiștilor să nu fie plictisitor pentru cineva care vine și stă mai multe zile. Cabana este în Slăvuța, comuna Crușeț. Sunt foarte mulți turiști din București care vin. Mai mult de 80% sunt din București. Am avut turiști din Timișoara, care au venit și au petrecut Revelionul la căbănuță”, a mai declarat tânăra.

O noapte de cazare costă 250 de lei, iar cabana are o capacitate de 4 locuri. Cei doi tineri nu vor să se oprească aici și vor să mai construiască încă o cabană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here