Gorj: Bărbat reținut după ce a furat o mașină și a lovit proprietarul

0
208

Culmea tupeului! Un bărbat de 52 de ani, din comuna Văgiulești, a rămas fără mașina personală, după ce s-a oprit să discute cu un prieten. Mai mult decât atât, la scurt timp după ce și-a găsit autoturismul într-un șanț, acesta a fost lovit de cel care îi furase autoturismul.
„Din cercetările efectuate de polițiști în cauză, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Văgiulești, în timp ce se deplasa cu autovehiculul personal pe raza satului Covrigi, însoțit de trei persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 46 de ani, din aceeași localitate, a oprit pentru a discuta cu un prieten, moment în care cei trei pasageri au plecat cu autoturismul său, condus de bărbatul, de 46 de ani, din Văgiulești, însă după ce au parcurs aproximativ 2 km, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un șanț.
La scurt timp, la fața locului a ajuns și proprietarul autoturismului, care i-a reproșat bărbatului că a plecat cu autoturismul fără acordul său, iscându-se un conflict, în urma căruia bărbatul a exercitat acte de violență asupra proprietarului, provocându-i leziuni traumatice, însă nu a anunțat organele de poliție la acea dată.
Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Văgiulești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here