Gorj: Bază de tratament, scoasă la vânzare

0
428

Baza de tratament din comuna Săcelu va fi scoasă la vânzare. Primarul localității, Gheorge Dumitrelea, spune că a purtat deja discuții în acest sens cu managerul CE Oltenia.  Managerul companiei energetice, Daniel Burlan, i-ar fi transmis edilului că procedura este un fel de simulare, pentru a vedea ce preț ar fi dispuși să ofere eventualii investitori.

Baza de tratament este în paragină, fiind abandonată de peste 10 ani, dar cuprinde clădiri și terenuri de zeci de mii de metri pătrați. Dumitrelea și-ar fi dorit ca Primăria Săcelu s-o preia cu titlu gratuit.

”Am discutat despre scoaterea la vânzarea a bazei de tratament. Am avut asigurarea că va fi o procedură complexă și că va fi scoată la vânzare la pachet, nu pe bucată. Anunțul este doar o simulare pentru a vedea prețul cu care ar putea fi scoasă la licitație”, a spus primarul la Radio Infinit.

Primarul Dumitrelea nu exclude varianta ca instituția pe care o conduce să participe la licitație, însă doar dacă o să obțină un împrumut de la Trezorerie. Ofertele se depun până pe data de 17 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here