Gorj| De-a râsu’-plânsu’: S-au bucurat că le-a fost asfaltat drumul, dar nu mai pot ieși din curți!

0
397

Un val de critici au venit din partea cetățenilor către autorități, după ce un drum comunal din Bâlteni, a fost asfaltat. Bucuria sătenilor a fost rapid umbrită atunci când au observat că podețurile sunt prea înalte și nu mai pot ieși din curți, mai ales dacă au pe cineva din familie în scaun cu rotile sau dacă vor să iasă cu mașina din curte.

Localnicii spun că și-au transmis nemulțumirea către autoritățile locale, însă ca drept răspuns au primit să își toarne și ei beton în curți pentru a ajunge la nivelul drumului. 

„Toată lumea s-a bucurat că ne asfaltează drumul, pentru că era prăpăd aici. Dar ne-am trezit că nu mai putem ieși din curți prea ușor. Au fost turnate podețele prea înalte și nu ai cum să ieși din curte mai ales dacă ai și pe cineva cu dizabilități. Nu ai cum să mai scoți scaunul cu rotile din curte. Am fost și am întrebat. Ni s-a spus să ne betonăm și noi curtea ca să fim la același nivel cu drumul. Noi nu ne permitem să investim atâția bani în așa ceva. Să vină muncitorii și să repare ce au făcut. Nu suntem doar noi în această situație. Pe toată partea, sunt oameni supărați”, a spus un localnic din Bîlteni, conform pandurul.

„Practic ne-au blocat. N-ai cum să ieși din curte, că podețele sunt prea înalte. Ai un copil mic sau un om bolnav, n-ai cum să-i scoți. Ai o mașină. Cum să o scoți dacă dai direct în bucata aia de beton?”, a spus un alt localnic.

sursa: pandurul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here