Gorj: Minor de 15 ani, reținut pentru scandal. Avea la el și un cuțit

0
340

Patru tineri au ajuns la spital după o încăierare, iar un adolescent de 15 ani a fost reținut, asupra lui oamenii legii găsind și un cuțit. Totul a avut loc la Turburea, la sfârșitul săptămânii trecute.

”La data de 7 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, un minor, de 15 ani, din comuna Turburea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În fapt, la data de 3 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați, prin apelul unic 112, cu privire la faptul că pe un drum sătesc din localitatea Turburea a avut loc un conflict între 4 persoane.

La fața locului au fost identificați 4 tineri, care, în urma conflictului, s-au lovit reciproc, toți fiind transportați la o unitate medicală, pentru investigații medicale de specialitate. De asemenea, în zona în care a avut loc conflictul, polițiștii au descoperit un obiect tăietor-înțepător (cuțit), iar în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta aparținea unui minor de 15 ani, din comuna Turburea.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești” arată IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here