Gorj: S-a urcat băut la volan și a produs un accident. Bărbatul a fugit de la locul faptei

0
215

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Vaideni, care s-a urcat băut la volan, a pierdut controlul asupra direcției și a făcut accident. O altă tânără, pasageră în autoturism a fost rănită. În urma impactului, șoferul a fugit de la locul faptei.

„În noaptea de 3/4 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Polovragi, a avut loc un eveniment rutier.
Un tânăr de 29 de ani, din comuna Vaideni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 Polovragi, într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe acostament.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei tinere de 20 de ani, din comuna Baia de Fier, pasageră în autoturism, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto nu a fost identificat de polițiști la locul producerii evenimentului rutier, acesta părăsind locul faptei, fiind identificat la scurt timp pe raza comunei Polovragi.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge.”, a transmis IPJ Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here