Gorj: Și-au petrecut Paștele într-un loc inedit: ” Este ca un colț de Rai!

0
559

Platouri tradiţionale, sarmale cu mămăliguţă sau drobul sunt doar câteva dintre preparatele tradiţionale de care turiştii s-au bucurat din plin în prima zi de Paşte. Gazdele unei pensiuni din Polovragi au făcut tot posibilul ca oaspeţii lor să se simtă ca acasă. Preparatul vedetă a fost mielul la rotisor. Vremea frumoasă a făcut ca turiştii să petreacă în aer liber, bucurându-se de preparatele tradiţionale.

”Este extraordinar.Am reuşit să vizităm multe locuri drăguţe. Peşterile din zonă, am ajuns chiar şi la zăpadă pe Transalpina. Zilele acestea ne bucurăm de peisajul din zonă. Mâncare din această zonă cum vi se pare? Este foarte bună, gustoasă şi multă(…) Este foarte frumos aici. Aer curat, iar gazdele sunt foarte primitoare”, au spus câțiva turiști.

Oaspeții au avut parte și de o petrecere: ”Ne  bucurăm de timpul frumos care este astăzi, după post, cu mâncare tradiţională, ca la mama acasă. Deseară ne aşteaptă o petrecere. Ne-am reunit cu toţii, într-un număr atât de mare. Toată lumea se bucură de aerul curat, de priveliştea din jurul nostru”, a spus Ana Caralicea, proprietarul pensiunii ”Cheile Oltețului”

După o masă copioasă, turiştii au pornit la plimbare pentru a se relaxa la aer curat şi pentru a admira natura: ”Am fost noaptea trecută la biserică şi acum am venit aici la munte. Foarte bine este pentru noi, aer curat(…) Am venit să facem o plimbare că am mâncat prea mult şi trebuie să mai dăm şi noi un pic jos(…)Mănânci, te simţi bine, dar una este să te plimbi în aer curat, aer liber te relaxezi, este foarte  plăcut”, au mai declarat alți turiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here