Gorj: Tânăr de 32 de ani, în comă la spital. Nimeni nu știe ce i s-a întâmplat

0
22

Un tânăr din Gorj este în comă, cu șanse foarte mici de supraviețuire, însă nimeni nu ştie care au fost cauzele care l-au adus în această stare. Rudele tânărului spun că a fost victima unui accident de muncă, însă directoarea firmei pentru care lucra i-ar fi spus să decolare că a fost implicat într-un accident rutier.

Problema este că nu există, deocamdată, dovezi pentru niciuna dintre variante.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, este acum ținut în viață de aparate. Leziunile de pe corpul lui sunt extrem de ciudate, pentru că are urme de arsuri pe picioare.

„Starea sa era extrem de gravă, era în şoc toxicoseptic sever cu disfuncţie multiplă organică”, explică Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt la SJU Târgu Jiu.

Tatăl tânărului susține că înainte de a intra în comă fiul lui le-a spus medicilor și lui că a fost victima unui accident de muncă, dar că șefa lui i-ar fi cerut să spună altceva.

„L-a pus să declare că a fost accident de maşină, pe trecerea de pietoni, marţi seara în jur de ora 17.

Şefa lui, cred (că l-a pus să declare – n.r.) că altcineva nu avea cine să îl pună. Dacă el a fost ameninţat cu moartea.

Băiatul meu a fost ameninţat cu moartea, dacă declară accident de muncă”, susţine Puiu Nedelcu, tatăl victimei.

Pe de altă parte, directoarea societății susține că angajatul nu a a fost rănit când era în timpul serviciului.

În timp ce tânărul se zbate între viaţă şi moarte fiind în comă indusă, anchetatorii au deschis un dosar penal şi au ridicat mai multe camere de supraveghere, pentru a vedea dacă se conturează ideea unui accident de muncă sau a unui accident de circulaţie.

Medicii susţin însă, după ce au examinat victima, că nu poate fi un accident de circulaţie.

Și polițiștii au verificat camerele de supraveghere și au constatat că tânărul nu a fost victima unui accident rutier. Inspectorii de muncă fac și ei verificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here