Gorj: Tânără răpită și închisă de propria mamă și alți doi bărbați

0
579

O tânăra de 22 de ani, din comuna Roșia de Amaradia a cerut ajutorul polițiștilor, după ce propria mamă, împreuna cu alți doi bărbați au luat-o cu forța în mașină. Aceasta a fost transportată și închisă la locuința concubinului mamei sale. Femeia si cei doi bărbați au fost reținuți.

“La data de 19 februarie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Roșia de Amaradia au fost sesizați de o tânără de 22 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, cu privire la faptul că în data de 18 februarie a.c., în timp ce se deplasa pe raza comunei Roșia de Amaradia, ar fi fost abordată de mama sa de 43 de ani, însoțită de doi bărbați de 37 și 27 de ani, din comuna Hurezani și introdusă cu forța într-un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânăra a fost transportată cu autoturismul pe raza comunei Hurezani, la locuința concubinului mamei sale, iar aceasta ar fi fost lipsită de libertate, fără a fi agresată fizic, verbal sau sexual.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsirea de libertate în mod ilegal.

În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de femeie și cei doi bărbați, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a transmis IPJ Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here