Gorj: Tineri reținuți pentru furt de motorină

0
281

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi tineri, de 20 de ani, din comunele Peștișani și Padeș, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, la data de 16 mai a.c., cei doi tineri, însoțiți de un minor, au fost identificați de un echipaj de jandarmi pe un drum forestier, de pe raza satului Cloșani, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că în interiorul autovehiculului cu care se deplasau se aflau 4 recipiente de plastic, de 20 litri fiecare, cei trei având intenția de a sustrage motorină de la utilajele forestiere ce se aflau în zona respectivă.

Totodată, polițiștii au stabilit că bărbații ar mai fi comis 3 fapte de furt calificat de produse petroliere, în perioada 1-8 mai.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here