Gorj: Un viceprimar a ajuns de urgență la spital. A luat bătaie de la un muncitor

0
813

Un viceprimar din Gorj a fost luat la bătaie, joi seara, chiar de către un muncitor din aceeași localitate. Este vorba despre viceprimarul din Samarinești. Acesta a ajuns la spitalul din Târgu Jiu cu mai multe leziuni și asta după ce a fost lovit cu pumnul în față și strâns de gât. Ba mai mult, bărbatul care lucrează la rețeaua de apă și canal din localitate a mai aruncat spre vice cu un bolovan în zona spatelui, susține primarul.

 

”Eu mă confrunt după alegeri cu această situație. Cei care au pierdut nu vor să accepte că alegerile s-au finalizat. Avem în derulare un proiect de extindere apă și canal, iar un  cetățean care este și angajat la firma care se ocupă de lucrare, ne-a adresat cuvinte jignitoare, apoi a sărit la bătaie. Nu credeam că se va ajunge la așa ceva. L-a lovit pe domnul vice cu pumnul în ochi, apoi l-a strâns de gât. Am intervenit cu toții să-l scăpăm. După care a luat o piatră și a dat la voia întâmplării spre vice și l-a lovit în zona spatelui”, spune primarul din Samarinești.

Primarul se află și el la spitalul din Târgu Jiu cu colegul său, așteptând ca viceprimarul să primească îngrijiri medicale: ”Primește îngrijiri medicale la Spitalul din Târgu Jiu. Eu nu am avut acces, dar aștept la ușă. Este lovit la ochi, dar spune că nu prea poate să respire”, a mai declarat edilul Giurgescu.

În schimb, muncitorul susține că el a fost cel agresat de viceprimar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here