Gorj:Au plecat din centrul de plasament. Patru minori căutați de polițiști

0
454

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Gorj cu privire la faptul că minorii : Boldizsar Ștefan-Marian de 14 ani, Trăistaru Salih-Sevim de 16 ani, Pîrcălabu Sidonia-Adela de 14 ani, și Păducioiu Andreea-Florentina de 15 ani, toți cu domiciliul în oraşul Rovinari, au plecat voluntar din apartamentul de tip familial cu scopul de a merge la școlile în care învață , însă aceștia nu s-a mai întors până în prezent la domiciliu .

Din verificările efectuate s-au stabilit semalemntele și articolele de îmbrăcăminte cu care minorii erau îmbrăcați , după cum urmează:

Boldizsar Ștefan-Marian: Semnalmente: înălțime 1,65-1,70 m, greutate aproximativ 60 kg, ochi căprui, părul tuns scurt vopsit blond, și purta un pantalon deculoare neagră,geacă de culoare bleu marin și adidasi deculoare alba.

Trăistaru Salih-Sevim Semnalmente: înălțime 1,70-1,75 m, greutate aproximativ 75 kg, părul șaten închis tuns scurt și purta un pantalon de trening culoare neagră, geacă de culoare neagraă și adidasi de culoare galbenă.

Pîrcălabu Sidonia-Adela Semnalmente: înălțime 1,50-1,55 m, greutate aproximativ 55 kg, părul negru lung până peste umeri și purta un pantalon de blue jeans albastri, geacă de culoare gri cu glugă si puf, iar in picioare adidas de culoare neagră.

Păducioiu Andreea-Florentina Semnalmente: înălțime 1,55-1,60 m, greutate aproximativ 60 kg, părul vopsit roșu lung și purta un pantalon de blue jeans culoare închisă, un hanorac cu glugă și adidas culoare roz.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la identificarea minorilor sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenta 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here