Gorjean tâlhărit de un mehedințean. Prejudiciu: Peste 4.700 lei

0
216

Unui gorjean de 51 de ani, din comuna Padeș, i s-a făcut în sfârșit dreptate, după ce, în data de 3 Noiembrie 2021, i-a fost furat portofelul în care avea suma de 420 de lei, dar și cardurile bancare. Hoțul este un bărbat de 43 de ani, din comuna Brosteni, județul Mehedinți. Ulterior, bărbatul ar fi folosit și cardurile bancare pentru achiziționarea de bunuri de la diverși comercianți, de pe raza județului Gorj, prejudiciul cauzat fiind de 4.330 de lei.

În cele din urmă, mehedințeanul a fost reținut ieri pentru 24 de ore, de către polițiști si urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propuneri legale.

“La data de 16 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat, reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic”, a transmis IPJ Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here