Gorjeancă acuzată de tentativă de omor. Și-a înjunghiat soțul cu un cuțit

0
487

Situație dramatică într-o localitate din Gorj! O femeie din comuna Stoina  a fost reținută de procurori, după ce și-a înjunghiat soțul de mai multe ori cu un cuțit. Bărbatul a suferit răni grave şi a avut pierderi mari de sânge.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că femeia a fost reţinută pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracțiunea de omor asupra unui membru al familiei.

“Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că suspecta L.C., în data de 26 mai, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla la domiciliul conjugal din comuna Stoina, judeţul Gorj, aplicat soţului său, partea vătămată L.T. mai multe lovituri cu un cuţit, în zona corpului. Din fişa de urgenţă prespitalicească întocmită de echipajul de urgenţă al SAJ Gorj a rezultat că persoana vătămată L.T. prezenta o plagă penetrantă înjunghiată parasternal stâng de patru centimetri la nivelul coastei 4/5 anterioară cu enfizem subcutanat palpabil la nivelul hemitoracelui stâng, precum şi tegumente palide, semn că acesta pierduse mult sânge”, se arată în comunicat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here