Gorjeancă bolnavă de cancer, târâtă pe stradă de polițiști-VIDEO

0
1477

O femeie din comuna gorjeană Bolboși, acuză faptul că ar fi fost târâtă de doi polițiști. Gorjeanca este bolnavă de cancer. Fiul acesteia susține că oamenii legii au luat-o din curte pe mama sa, fără să-i fie explicat motivul.

Totul s-a mutat apoi în stradă, acolo unde femeii i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ana Tudorescu spune că polițiștii nu i-au spus motivul pentru care au căutat-o. „M-am trezit cu doi polițiști acasă la mine, m-au chemat să merg la postul de poliție. I-am întrebat pentru ce, nu s-au recomandat să spună cine sunt, ce-am făcut, de ce să mă duc la postul de poliție și au început să tragă de mine. Eu m-am opus, sunt operată de cancer și am avut și accident vascular. M-au traumatizat, m-au luat cu forța până unde parcaseră mașina, cam 25-30 de metri. A sărit fiul meu și îi filma. Au tras de mine până au rămas hainele într-o parte, încălțămintea într-o parte, m-au zgâriat”, a spus femeia.

Conform imaginilor video, se observă cum gorjeanca este întinsă pe asfalt. Femeia susține că și-a scos certificat medico-legal și că a depus o plângere în acest sens.

Întregul scandal ar fi pornit după ce un vecin al femeii a sunat la Poliție și a anunțat că aceasta i-ar fi pus foc la un grajd și ar fi intenționat să-i incendieze locuința.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here