Gorjenii au început să își planifice vacanțele. Care sunt cele mai dorite destinații

0
217

Vestea că restricțiile impuse în pandemie vor putea fi ridicate, i-a fericit pe gorjeni. Oamenii au început deja să calce pragul agențiilor de turism pentru a-și planifica vacanțele. Cele mai căutate pachete turistice sunt pentru zonele de litoral, fie că vorbim despre România, fie despre o destinație exotică din străinătate.

Șeful unei agenții de turism din Târgu Jiu, Virgil Dănăricu, spune că în topul preferințelor este litoralul Românesc. De asemenea, sărbătorile Pascale au venit și ele cu rezervări.

”Luna februarie a anului acesta, turismul a început să se miște bine, suntem pe un drum bun. Litoralul Mării Negre s-a vândut și se vinde în continuare destul de bine. După multe luni de inactivitate, putem să spunem că sunt câteva hoteluri care s-au ocupat la capacitate maximă. Prețurile sunt foarte bune și așteptăm clienții. Sunt multe solicitări și pentru Govora și Băile Felix. Majoritatea gorjenilor vor sta acasă, dar sunt și câteva rezervări”, a spus Dănăricu.

Gorjenii sunt așteptați și peste hotare. Bulgaria, Grecia și Turcia au oferte pentru toate buzunarele.

”Grecii, bulgarii și turcii vin cu niște oferte foarte bune în această perioadă, dar trebuie să ținem cont de anumite restricții și să nu întrecem măsura cu rezervările. Turcii au deschis deja resorturile, iar turiștii pot merge în siguranță maximă.  Cine merge acum în Turcia, atunci când revin în țară nu mai intră în carantină.  Gorjenii sunt dornici de călătorie, de plecare. Am avut solicitare și pentru Egipt”, a mai afirmat șeful agenției de turism.

Prețul unui sejur pe litoralul românesc pornește de la 2.900 de lei pentru 2 persoane, all-inclusive și 7 nopți de cazare. În străinătate, Bulgaria rămâne cu cele mai mici tarife, fiind vorba despre 250 de euro pentru un sejur, iar în Turcia de la 500-600 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here