Guvernul a uitat să majoreze tichetele de masă de la 1 iunie. „De abia este prima zi din iunie”

0
820

Deși tichetele urmau să fie majorate de la 20,17 la 30 de lei, începând cu data de 1 Iunie, Guvernul a uitat să aplice această măsură. 

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a explicat miercuri, la Antena 3, de ce nu au mai fost majorate de astăzi tichetele de masă. Acesta a precizat că săptămâna viitoare va intra în vigoare măsura, iar valabilă va fi abia din luna iulie.

„Guvernul nu a uitat să implementeze măsura, Guvernul este în implementarea măsurii. Suntem în dinamica activităților după programe succesive din ceea ce am spus că vom face și în primul pachet social și al doilea pachet social, Sprijin pentru România, și al treilea pachet cu 700 lei pentru pensionari. 

Săptămâna viitoare, va intra în vigoare măsura și va fi valabilă începând cu luna iulie”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi, miercuri, în exclusivitate la Antena 3.

„De abia este prima zi din iunie. Săptămâna viitoare va intra în vigoarea măsura (…).

Suntem un guvern aplecat către necesitățile cetățenilor atât din punct de vedere al întreprinzătorilor, cât și a celorlalte categorii vulnerabile și a lucrătorilor. Suntem într-o dinamică în care suntem practic la al treilea pachet de măsuri și s-a anunțat foarte clar că suntem în construcția unui alt pachet de măsuri pentru mediul privat și pentru categoriile private și pentru toți cetățenii în primul rând. 

vom continua cu măsurile și când vom avea cu siguranță ceva cert de anunțat, așa cum v-am obișnuit transparent, vom răspunde întrebărilor și ieșim în comunicare publică”, a continuat oficialul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here