Haideți să-l ajutăm pe Lucas! La doar 2 ani, diagnosticat cu o boală cruntă. Trebuie să ajungă URGENT în Turcia!

0
321

Un copil de doar doi anișori din Bălănești, județul Gorj, are nevoie URGENT de ajutorul nostru. În urmă cu două săptămâni, atât viața micuțului, cât și a părinților avea să se schimbe. Aceștia au aflat o veste cumplită, și anume că fiul lor suferă de o boală cruntă: Limfom malign non-Hodgkin difuz cu celula medie B de tip limfom Burkitt. Mai exact este vorba despre un tip de cancer agresiv care duce la afectarea limfocitelor de la nivelul ganglionilor limfatici, însă, netratat la timp poate afecta și restul organelor.
Împreună îl putem ajuta pe Lucas să ajungă în Turcia pentru a primi tratament, însă, trebuie să ne grăbim. Micuțul trebuie să ajungă de urgență săptămâna viitoare.  O tânăra din Târgu Jiu a postat un mesaj pe contul său de Facebook și speră ca oamenii să se implice pentru salvarea băiețelului. “Va cer ajutorul pentru acest suflet pentru care viata abia a început!”

“El este Lucas, un băiețel in vârstă de 2 ani care în urma cu o săptămână a primit un rezultat ce avea sa îi schimbe viata : Limfom malign nonHodgkin difuz cu celula medie B de tip limfom Burkitt, pe scurt este un tip de cancer agresiv care ataca mai apoi și restul organelor.

‼️ FORMA DE AGRESIVITATE A ACESTUI CANCER ESTE DE 98% CU ȘANSE DE SUPRAVIEȚUIRE DE 2 LUNI ‼️

Lucas are nevoie de 100.000 € iar tratamentul se va face în Turcia unde părinții împreună cu acest copilaș trebuie sa ajungă de urgenta săptămâna viitoare.

Asa cum am mai cerut ajutorul și pentru alte cazuri în care sunt implicați copii de diferite vârste și diverse nevoi, va cer ajutorul și pentru acest suflet pentru care viata abia a început!

Cont unde puteți dona :

  ▫️RO33CECEC001946396658711

Danaricu Marius Lucian”, a scris tânăra pe contul sau de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here