Imagine dezolantă a parcurilor din Târgu Jiu: leagăne rupte, tobogane sparte și sticle de alcool

0
143

Angajații societății Edilitara au intervenit pentru remedierea unor probleme din cadrul mai multor parcuri de joacă din municipiul Târgu Jiu.

Leagăne pentru bebeluși rupte, tobogane sparte, mânere pentru balansoar desprinse, dar și peturi sau sticle de alcool aruncate în mobilierul de joacă, sunt doar câteva din problemele cu care s-au confruntat. Reprezentantii societății Edilitara Targu Jiu trag un semnal de alarmă celor responsabili cu distrugerea acestor parcuri.

“Îngrijirea regulată a locurilor de joacă din municipiul Târgu-Jiu contribuie la durata de viață a acestora.

Aceasta este misiunea noastră. Cel puțin odată pe săptămână, echipele noastre din cadrul sectorului de specialitate verifică starea fiecărui loc de joacă din oraș. Din nefericire, suntem nevoiți să intervenim de foarte multe ori pentru remedierea unor probleme create NU de cei mici, ci de alte persoane, probabil iresponsabile.

Leagăne pentru bebeluși rupte, tobogane sparte, mânere pentru balansoar desprinse, dar și peturi sau sticle de alcool aruncate în mobilierul de joacă. Suntem siguri că nu cei mici provoacă aceste lucruri. Cei ce se fac responsabili de acest lucru trebuie să conștientizeze faptul că fiecare sumă cheltuită pentru reparația obiectelor ce ar fi avut o durată de viață mai mare, dacă nu ar fi dost distruse, pot fi distribuite către ocurile de joacă ce nu au fost încă modernizate sau către înființarea unora.

De aceea, rugăm persoanele ce se fac vinovate de aceste fapte să fie raționale, să înțeleagă necesitatea conservării infrastructurii existente și importanța gestionării eficiente a banilor.

Fiecare loc de joacă trebuie să respecte anumite reguli de întreținere, astfel încât copiii să se joace într-un mediu curat și sigur”, a transmis Edilitara Targu Jiu 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here