Imagini șocante de la accidentul din Moi

0
883

La data de 15 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul 112 de un participant la traficul rutier, cu privire la faptul că în localitatea Moi ar fi avut loc un accident rutier.

Din cercetările efectuate la faţa locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 47 de ani, din comuna Bălești, în timp ce se deplasa din direcția Rovinari, în direcția Turceni, s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor marca și semiremorca, condus de un barbat, de 33 de ani, din municipiul Targu-Jiu, care circula din sens opus, după care ar fi ricoșat într-un cap de pod.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea conducătorului autoturismului, de 47 de ani, dar și decesul pasagerului autoturismului, o femeie, de 69 de ani, din comuna Bălești.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here