Incendiu la un cort de evenimente

0
381

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în această dimineață, la ora 04.10, pentru stingerea unui incendiu produs la un cort de evenimente aferent unei pensiuni, situată în Râmnicu Vâlcea, strada Ostroveni.

Flăcările au cuprins elementele combustibile din PVC din componența cortului, propagându-se cu repeziciune pe întreaga suprafață de circa 600 de mp a acestuia.

Prin intervenția promptă a pompierilor, s-a reușit salvarea pensiunii situată în imediata apropiere și a turiștilor cazați în interior (aproximativ 20 de persoane), care au fost evacuați imediat ce s-a dat alarma.

Pe timpul intervenției, o femeie în vârstă de 45 de ani a inhalat fum, motiv pentru care salvatorii de la SMURD au evaluat-o medical, ulterior femeia refuzând transportul la spital.
După aproape o oră de la sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul a fost lichidat, înainte ca flăcările să se propage și la alte imobile din vecinătate.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului, arata că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here