Încep lucrările la podul de la Lainici. Când va fi gata

0
190

Lucrările la Podul de la Lainici au început de luni dimineața. Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, spune că a avut o discuție cu șeful punctului de lucru, iar săptămâna viitoare se începe turnarea betoanelor în albie.

Prefectul îi avertizează pe iubitorii de rafting pe Jiu să fie atenți, iar pe perioada în care se desfășoară lucrări, să ocolească podul: ” În urma discuțiilor, am înțeles că lucrările aui început timid, urmând ca de săptămâna viitoare să fie turnat betonul în albie. Fac un apel la iubitorii de rafting să fie puțin mai atenți și dacă se poate să ocolească podul până la finalizarea lucrărilor. Lucrările vor începe de săptămâna viitoare, în forță. Se vor turna două picioare de beton, vor fi traverse de beton și asfaltare. Se va face un alt pod de la zero”, a spus prefectul de Gorj.

Odată cu finalizarea acestui pod, restricțiile de tonaj și de lungime vor dispărea, acestea fiind impuse în urmă cu mai bine de 10 ani. Termenul de finalizare a lucrării este toamna acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here