Începe modernizarea parcurilor din Târgu Jiu. Romanescu: ”Vrem ca toate să fie reabilitate!”

0
294

Lucrările de modernizare a transportului public în comun din Târgu Jiu au început. Investiția are o valoare de 12 milioane de euro, fiind realizată de o asociere de 4 societăți. Primarul Marcel Romanescu spune că s-a făcut deja achiziția firului de cupru pentru schimbarea întregii rețele de contact pentru troleibuze. Lucrările vor începe din zona Bârsești. 

De asemenea, edilul Romanescu a mai anunțat că pe data de 15 august vor începe și lucrările de modernizare a Parcului “Tudor Vladimirescu”, investiție care trebuia realizată în anul Bicentenarului Revoluției de la 1821. Valoarea lucrărilor se ridică la circa 1,7 milioane de lei.

”Pe data de 15 august, lucrările din Parcul de la Tudor vor începe, iar în perioada imediat următoare o să vedeți organizarea de șantier în acea zonă. Este o lucrare bugetată de pe 2 ani. Anul viitor se va finaliza acel parc, dar mare parte dintre lucrări se vor desfășura în acest an. De asemenea, mai avem alte trei părculețe care în perioada imediat următoare vor intra în reabilitare totală. Reabilitarea parcurilor se va face cu bani de la bugetul local. Anul viitor vrem să reabilităm și parcul de la Lido și cel din Debarcader”, a spus Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here