Infirmiera de la Spitalul Târgu Jiu, filmată în timp ce băga varză în mașină, amendată cu 2.000 de lei

0
155

Infirmiera de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, care a fost filmată în timp ce încărca varză în portbagajul unei mașini, în timpul programului, a fost amendată de Direcția de Sănătate Publică Gorj. Pentru gestul său, angajata SJU va scoate din buzunar suma de 2.000 de lei.

Infirmiera încărca varză în stradă, lângă sediul spitalului, îmbrăcată în hainele de serviciu și purtând mănușile chirurgicale. Mai mult, până când varza a fost mutată dintr-o mașină în alta, circulația pe strada Tudor Vladimirescu a fost blocată minute bune.

”Urmare a apariției în presa locală a unui articol referitor la faptul că în data de 12.11.2022, ora 18:50, o angajată a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, secția RMFB, a fost filmată în uniformă de spital, în timp ce încărca varză în portbagajul unui autoturism parcat lângă unitatea sanitară, inspectorii sanitari s-a deplasat la secția RMFB unde au aplicat sancțiune contravențională doamnei infirmiere, în valoare de 2.000 de lei, conform H.G. 857/2011, art. 32, lit.k, privind nerespectarea precauțiunilor universale”, au transmis reprezentanții DSP Gorj.

Infirmiera își desfășoară activitatea în cadrul Secției Recuperare Medicină Fizică și Balneologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here