Inițiativă caritabilă din partea unei tinere din Gorj. Banii strânși vor ajunge la cazurile sociale din județ

0
2315

O inițiativă caritabilă vine din partea unei tinere din Bumbești Jiu.  Daniela Vancea, căci despre ea este vorba, pregătește buchete din trandafiri de săpun la un preț special de doar 25 de lei.  De menționat este faptul că, banii strânși în urma vânzărilor vor ajunge la cazurile sociale din județul Gorj.

“Haideți sa fim solidari, puținul nostru la nevoie poate însemna  enorm pentru cei aflați în impas!

Vă pun la dispoziție acest model de buchețel din trandafiri de sapun care rezista timp îndelungat și nu necesita îngrijire specială la un preț pentru orice buzunar, mai exact 25 lei !

Toți bănuți care se vor strânge din vânzarea acestui buchețel vor ajunge la diferite cazuri sociale din Jud Gorj, mai exact vom asigura strictul necesar : alimente, hăinuțe, etc.

În toată aceasta activitate de voluntariat va exista transparentă la final !

Sunt sigura ca exista oamenii cu buna credință care vor raspunde pozitiv la inițiativa mea pentru a aduce împreuna zâmbetul pe buze a unor familii cu situație precară !
Incepand din acest moment se poate achizițona acest model de buchețel numindu-l “Buchetul solidarității “ si se va finaliza aceasta activitate pe 10 Martie!”, a transmis Daniela Vancea, pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here