Își cumpără mașină de pompieri. Ce sumă alocă o primărie din Gorj

0
166

Autoritățile locale din localitatea Crușet au decis că este bine să investească într-o mașină de pompieri, tocmai pentru faptul că pompierii ajung cu greu în comună și, de multe ori, pagubele sunt deja uriașe. Aproximativ 300 de mii de lei este bugetul primăriei pentru această achiziție. 

Autospeciala va fi folosită de cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Crușeț. Autoritățile au luat această decizie ca să poată interveni mai repede la incendii. 

„Autospeciala de pompieri propusă spre achiziționare este destinata primei intervenții pentru stingerea incendiilor pe raza comunei Crușeț. Mașina de pompieri este imperios necesară pentru a reduce timpul de intervenții la incendii. Distanța dintre comuna Crușeț și Hurezani este mare, iar drumul nu este în cea mai bună stare, astfel încât trece foarte mult timp până când pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Garda de Intervenție Hurezani pot ajunge la aceste evenimente. În satele aparținătoare comunei Crușeț, pompierii ajung doar când pagubele sunt deja foarte mari”, au motivat autoritățile, conform Pandurul.  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here