Laurențiu Manolache pune tunurile pe sindicaliști

0
1496

Laurențiu Manolache vine  și îi critica pe sindicalistii din cadrul CE Oltenia, afirmând că trebuie sa se faca ceva pentru mineri.

„E de neconceput așa ceva! Ori își iau rolul în serios, ori să ne lase în pace și să plece acasă! E de neacceptat așa ceva!. A venit momentul să tranșăm lucrurile odată pentru totdeauna”,  spune tânărul vicepreședinte al TSD Gorj.

Manolache mai afirmă faptul că este cazul să se facă un front comun pentru  bunul mers al companiei.

„Ori fac front comun pentru bunul mers al acestui gigant energetic, pentru județul Gorj, ori să ne lase în pace și să plece acasă. Nu acceptăm așa ceva! Să nu uite că așa cum au fost puși în funcții, așa pot fi și dați jos, vă garantez eu acest lucru. Complexul Energetic nu este moșia nimănui.  Oamenii s-au saturat, le-a ajuns cuțitul la os! Înțeleg faptul că sunt ocupați tot timpul, dar să nu uite totuși că ei trebuie să îi reprezinte pe acești ortaci, să fie aproape de ei, de asta i-au ales în funcții. Circul acesta ieftin pe care îl fac tot timpul la tv trebuie să înceteze odată pentru totdeauna! Viitorul și siguranța acestui complex energetic trebuie să primeze. Dacă nici până acum nu au înțeles acest lucru, atunci e un lucru grav. Îi rog să se gândească mai mult la soarta acestui gigant al energiei, dar și la familiile tuturor salariaților. Pe această cale vreau să le transmit tuturor ortacilor, să aibă grijă de sănătatea dumnealor, care e cea mai importantă și să lase grijile deoparte. Celor pensionați recent, le doresc multă sănătate și pensie cât mai lungă.  Dragi mineri, împreună vom ține lumina aprinsă acestui județ”, mai transmite Laurențiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here