Lider nou în bazinul minier

0
1339

Laurențiu Manolache este noul lider in bazinul minier și energetic Oltenia!

Acesta a fost ales președintele Departamentului de Minerit-Energie în cadrul FNM, Peșteana-Termocentrala Turceni.
Așa cum era de așteptat, și, fiind o voce a tuturor, dar mai ales a tineretului, a decis să se implice, să îi reprezinte mai ales ca angajații îi sunt aproape tot timpul.

„Prioritatea mea o reprezintă ca fiecărui angajat din cadrul Complexului Energetic Oltenia, indiferent de culoare politică sau alte considerente, să îi fie respectate în primul rând libertatea de exprimare, cât și toate celelalte drepturi din câmpul muncii.
Voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca dumneavoastră, salariații să vă simțiți protejați, auziți, respectați și apreciați.
Vă asigur de toată încrederea, corectitudinea, transparența, respectul și solidaritatea de care aveți nevoie”, a transmis tânărul pe pagina personală.
Multi îl asociază cu fostul lider al minerilor din anii ’90, fiind un om foarte implicat si devotat.

Acesta trage și un semnal de alarmă când vine vorba despre locurile de muncă ale noilor angajați.
„Dacă acestor 1800 de tineri fără „pile” nu li se vor prelungi contractele individuale de muncă și se va ajunge in situația să fie dați afară, voi ieși alături de ei în stradă.
Nu se poate ca aceștia să fie ținuți într-un stres continuu, care îi macină. Avem colegi care din cauza acestor supărări, au căpătat boli grave. Eu sunt pentru oameni, iar cei care duc greul sunt cei din producție. Voi fi 24 din 24 de ore alături de ei! Să nu-i amenințe că dacă nu vor cum zic ei, îi dau afară. Să-și dea ei demisia dacă nu le convine, și-așa sunt prea mulți care „taie frunze la câini” prin birouri”, spune Manolache.

Cine este Laurențiu Manolache?
Provine din comuna Urdari, fiind licențiat în Științe Economice, Facultatea de Marketing și Afaceri Economice Internaționale din București, de profesie economist, iar în prezent anul 4 la Facultatea de Inginerie din cadrul Universității Constantin Brâncuși, Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here