Loc de joacă din Târgu Jiu, vandalizat

0
155

Mai multe locuri de joacă din Târgu Jiu par să fie punctul de atracție pentru adolescenți, nu pentru a face o faptă bună, ci pentru a le vandaliza. Recent reabilitat, un loc de joacă din oraș a fost distrus aproape în totalitate. Mobilierul a fost desenat și vopsit cu spray, pe jos au fost aruncate chiștoace de țigări sau sticle de alcool.

”Suntem siguri de faptul că cei mici, mai exact cei pentru care se fac asemenea investiții, nici nu vopsesc cu spray mobilierul, nici cu markerul nu scriu injurii, nici „semnături” speciale nu au, nici alcool nu consumă și nici nu intră cu țigări în perimetrul special amenajat pentru recreere. În imaginile de mai jos veți observa faptul că cele mai multe „desene” sau texte realizate pe mobilierul din locul de joacă, nu au cum să-i aibă ca autori pe cei mici”, transmite Edilitara Public.

 

Reprezentanții societății au și o rugăminte către cei care sunt martorii unor astfel de acte de vandalism: ”Rugăm cetățenii care sunt martori la scene de vandalism, să informeze organele abilitate, pentru tragerea la răspundere a vinovaților. Aceste „mici” intervenții, realizate repetat, duc la costuri mari. Cu sumele acestea, putem moderniza sau înființa mai multe locuri de joacă în Municipiul Târgu-Jiu”, mai transmite societatea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here