Lucrările la centura ocolitoare a Târgu-Jiului, inspectate de primarul Romanescu

0
248

Centura municipiului Târgu Jiu este una dintre cele mai așteptate investiții, atât de municipalitate, cât și de către cetățeni. Primarul Marcel Romanescu, a mers pe șantier pentru a verifica stadiul lucrărilor și asta după ce pe rețelele de socializare au apărut acuzații despre faptul că cel care se ocupă de lucrare bate pasul pe loc.

Edilul a primit asigurări că graficul se respectă în totalitate, iar muncitorii își fac treaba: ”Am fost să mă întâlnesc cu reprezentanții societății care a câștigat licitația de pe centură. Am avut o discuție pe baza lucrărilor efectuate până în acest moment. Din verificările în teren, în acest moment este peste un kilometru de terasament pregătit pentru asfaltare. Lucrările din zonă continuă și reprezentanții societății de la cel mai înalt nivel mi-au spus că acel grafic va rămâne bătut în cuie. Sunt destul de mulțumit legat de evoluția lucrărilor”, a spus Marcel Romanescu.

Investiția a fost reluată în acest an, fiind abandonată în 2017, iar conform autorităților mai este de executat circa 40% din șoseaua ocolitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here