Mama în scaun cu rotile și el cu fractură de coloană. Soarta cruntă a unui copil de 10 ani

0
720

Soartă cruntă pentru copilul de 10 ani din comuna Crușeț, accidentat seara trecută de o mașină. Băiețelul se află pe patul de spital. În urma impactului, copilul s-a ales cu o fractură de coloană, iar medicii fac tot posibilul ca cel mic să se recupereze cât mai bine.

Copilul se afla pe stradă cu mama sa, aceasta aflându-se într-un cărucior cu rotile, având un handicap din cauza unei boli grave. În timp ce mergeau spre casă, cei doi au fost loviți de un autoturism al cărui șofer nu a fost atent. Viața nu a fost tocmai blândă cu ei, dar mai ales cu cei mici. Sunt cinci frați, iar cea mai mare are 13 ani. Ea s-a ocupat până acum de tot. Le-a fost ca o mamă fraților ei și cel mai mare sprijin pentru mama sa aflată în căruciorul cu rotile.

Toamna culegeau nuci pentru a se întreține și pentru a câștiga câte un bănuț pentru a pune pe masă o pâine. În prezent, cei patru frățiori ai băiatului internat au ajuns în grija statului, fiind luați de către asistenții maternali. Condiții unde locuiau nu erau cele mai bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here