Manolache: ”Așa nu se mai poate!”

0
753
Vicepreședinte Tineretului Social Democrat Gorj, Laurențiu Manolache, se arată extrem de revoltat pe sindicatele din CE Oltenia, dar și pe conducerea companiei.
”Asistăm la aceleași „mizerii” de ani de zile. Așa nu se mai poate! Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, sa scoatem gunoiul de sub preș odată pentru totdeauna. Suntem într-o perioadă dificilă, colosul energetic încă nu are un buget aprobat, nevoia de personal este acută deși, observ că în continuare își bat joc de acești ultimi angajați sosiți. Avem nevoie de aceștia pentru o bună funcționare iar fără dumnealor ar însemna oprirea a cel puțin două cariere. Pentru ce îi mai trimitem la cursuri de formare profesionala? O altă supărare a oamenilor din producție este și lipsa materialelor ori a lipsei de personal, deși, birourile sunt pline de „apropiați” care taie frunze la câini”, acuză tânărul.
O altă problemă este aceea legată de renegocierea Planului de Restructurare.
”Renegocierea la Comisia Europeană a acestul plan de restructurare nu cred ca nu va fi declarat ilegal ajutorul de stat. Întârzierile mari în demararea investițiilor în cele două centrale pe gaze fac imposibilă respectarea planului de restructurare impus de Comisia Europeană. Este un real pericol dacă acest plan de restructurare nu se renegociază, un pericol iminent al închiderii Complexului Energetic Oltenia în cazul în care Comisia Europeană nu va fi de acord cu această renegociere. Avem rezerve de lignit pentru cel puțin 40 de ani iar prelungirea sistemului energetic național trebuie să fie o prioritate. În al doisprezecelea ceas îi rog să pună umărul la treabă și să lase orgoliile deoparte. Complexul Energetic Oltenia trebuie să aibă viitor. Numai print-o viziune corectă și asumată, Gorjul poate avea viitor”, a mai declarat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here