Manolache:” CE Oltenia trebuie să supraviețuiască!”

0
2359

Un tânăr gorjean este alături de toți oamenii care lucrează in CE Oltenia, criticând situația în care se află acest complex. Desi, s-au făcut aceste angajări în cadrul acestui gigant Energetic, lipsa de personal încă este acută!

Sectorul energetic este unul dintre ultimele sectoare economice româneşti, care este pe cale să fie distrus, ca multe alte domenii de activitate.

Din păcate, toti cei care muncesc și care sunt adevărații producători de valori sunt victimele disprețului.

De ce salariile acestor oameni au rămas la fel în comparație cu alte domenii unde au crescut considerabil?

„V-ați gândit oare la condițiile de viață si de muncă prin care trec acești angajați, la lipsa investițiilor, ori a lucrărilor de întreținere a instalațiilor și a echipamentelor, care au făcut ca acest sector energetic să funcționeze din ce în ce mai greu. Mediul în care lucrează acești angajati este unul care le macină sănătatea, iar mulți dintre conducătorilor le închid gura imediat. Acești supraviețuitori luptă și pentru noi, dar sunt disprețuiți și subapreciați, tocmai pentru că muncesc. Sa nu uitați căci, datorită lor, încă mai aveti aprins un bec în case”, declara Laurențiu Manolache.

Problemele acestor oameni trebuie puse în față, dar nu doar verbal.

„Dumneavoastră, oameni calzi…pentru fiecare clipă pierdută răscolind măruntaiele pământului pentru a ține lumina aprinsă în case, in spitale și în marile uzine în care a fost clădită Romania, pentru fiecare coleg pe care l-ați scos pe brațe din utilaje, pentru fiecare moment în care nimeni nu va apărat și pentru fiecare clipă în care cei ce conduc destinele tuturor va întorc spatele, voi să țineți făclia aprinsă. Romania va datorează tot ce este astăzi. Indiferent de tot ceea ce se întâmplă astăzi asupra acestui gigant Energetic, dumneavoastra veți rămâne o parte a istoriei despre minerit. Celor care sunt în pragul pensionarii ori au ieșit recent, le doresc tot binele din lume dar cel mai important, sănătate, atât dumnealor cât și familiilor și pensie cât mai lungă”, mai transmite tânărul gorjean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here