Manolache: „Minerii și energeticienii vor fi păcăliți groaznic!”

0
500

Includerea sporurilor în salariul de bază este o mare păcăleală, spune unul dintre liderii vocali ai TSD Gorj, Laurențiu Manolache.

„Aș spune să includă adaosuri și alte drepturi, dar nu acest spor pentru condiții deosebite de muncă.
Să bagi în salariul de bază aceste sporuri, înseamnă că ai renunțat total la grupa de muncă. Este o mare păcăleală! Nu mai interesează pe nimeni de CEO. Observ ca sindicatele și administrația se ceartă pe o sumă de câteva sute de lei, în loc să-și pună întrebarea ce se întâmplă cu acest gigant energetic din anul 2026, să vină cu soluții”, spune Manolache.

Tanarul face un apel.

„În al doisprezecelea ceas treziți-vă, lăsați orgoliile deoparte, luptele electorale și faceți front comun, salvați acest gigant energetic.
Tânărul avertizează, din nou, că, fără cărbune, România riscă să rămână în pană de energie electrică la iarnă, iar eolienele și fotovoltaicele nu vor putea intra în piață. Referitor la cei 1800 de tineri angajați, cred că și ei merită să aibă aceleași drepturi normale ca ceilalți, contractul de muncă pe perioadă nedeterminată. Prelungirea sectorului energetic național, salvarea acestui gigant și a locurilor de muncă trebuie să fie prioritatea numărul unu în acest moment”, a mei declarat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here