Manolache: ”România are nevoie de CE Oltenia ca de aer!”

0
562

”Cărbunele este una dintre cele mai curate energii în momentul de față”. Este afirmația vicepreședintelui TSD Gorj. Tânărul este de părere că CE Oltenia are suficient de multe rezerve de cărbune pentru încă 40 de ani.

”Nu cred că se va închide nimic. De 10 ani de zile sunt obișnuit cu genul acesta de abordare. Îmi aduc aminte că se închidea tot de acum vreo zece ani. Să fim serioși. Nu se va închide, o să vină și 2026 și o să vedeti că nu se va întâmpla acest lucru. Nu poți închide ceva până nu investești și faci ceva care să înlocuiască ceea ce tu închizi. În 2026, nu va fi gata niciuna dintre investițiile pe care Complexul Energetic Oltenia și le-a propus, nici parcurile fotovoltaice, cu atât mai puțin grupurile pe gaze de la Turceni și Ișalnița”, a declarat Laurențiu Manolache, vicepreședintele TSD Gorj.

Tor acesta este de părere că avem nevoie în continuare de forțe proaspete, de tineri absolvenți: ”În activitatea de producție este cea mai mare problemă iar lipsa acută de personal este des întâlnită. Acești tineri merită din plin să slujească acest gigant energetic numit CEO”, a mai declarat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here