Mărturie șocantă a bunicii femeii ucise la Licurici: ”A prins-o de cap, apoi i-a dat cu un cuțit!”

0
414

Bunica femeii ucise de către fostul soț, vinerea trecută, la Licurici, face declarații șocante. Bătrâna a spus că nepoata sa în vârstă de 39 de ani a plecat de la soțul ei din cauza bătăilor pe care le primea de la acesta.

Bătrâna a mai declarat că au ajuns să stea baricadate în casă de frică. Peste tot erau uși și porți încuiate, dar și doi câini pentru pază. Chiar și așa, bărbatul a reușit să sară gardul unui vecin și a intrat în casă prin forțarea ușii. Femeia spune că nu a reușit să audă nimic, inițial, din cauza geamurile de termopan.

”A bătut-o de a terminat-o. Nu a mai putut să mai suporte și a venit aici la mine. A mai venit de două ori până acum. Acum vreo 4-5 luni a venit și a luat-o de la mine. A zis că nu îi face nimic.  A dat cu piciorul și a rupt ușa. Ea a ieșit și a aprins becurile că era noapte. A prins-o de cap și a lovit-o direct cu un cuțit. Eu nu am auzit nimic. Nu am știut ce se întâmplă. A lovit-o după cu piciorul. Am auzit-o țipând, apoi am țipat și eu, dar nu ne-a auzit nimeni. Nu sunt vecini aici. A venit poliția și a sărit peste gard. Era poarta încuiată, la fel și ușile”, a spus bunica victimei, la Radio Infinit.

Bărbatul a înjunghiat-o apoi de mai multe ori, iar în final s-a urcat în maşină şi a plecat acasă, în Hurezani, acolo unde şi-a pus capăt zilelor. Procurorii au deschis o anchetă, dar pentru că principalul suspect s-a sinucis, dosarul va fi clasat, a menționat prim-procurorul Cristina Ciobanu al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, conform sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here