Medic din Târgu Jiu, în concediu fără plată până anul viitor: ”Așa am decis eu!”

0
431

Un cunoscut și apreciat medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a decis să intre în concediu fără plată până la începutul anului viitor. Este vorba despre medicul ortoped Bogdan Niculescu.

Bogdan Niculescu spune că decizia de intra în concediu fără plată este din motive personale și că nu-i reproșează nimic conducerii spitalului.

”Nu este o demisie, ci un concediu fără plată care este până pe data de 1 ianuarie 2023. Nu sunt genul care să aibă vreun conflict și să-mi iau concediu fără plată. Sunt anumite probleme persoanele pe care vreau să le rezolv. Nu am nimic de reproșat spitalului. Nu sunt supărat pe ceva sau pe cineva”, a spus Bogdan Niculescu, la Radio Infinit.

Niculescu mai spune faptul că până se va întoarce la spital, va activa în mediul privat: ”Intenționez să revin la spital. Nu mi-am făcut un proiect pe termen lung și să plec definitiv. Doar în această perioadă. Cel mai corect este să rămân în privat și să-mi desfășor activitatea acolo”, a mai declarat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here