Minor amenințat cu CUȚITUL și tâlhărit de un târgujian

0
132

Un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost reținut de polițiști, după ce a amenințat cu cuțitul un minor, de 17 ani, din Bărbătești și i-a furat banii de două ori. Agresorul s-ar fi întâlnit cu minorul în data de 4 Martie și l-a deposedat de suma de 500 de lei, în urma amenințării cu cuțitul. Câteva zile mai târziu, minorul a fost chemat acasă la domiciliul tânărului și a fost tâlhărit din nou, furându-i suma de 335 de lei.

În tot acest timp, tânărul se afla în arest la domiciliu.

“La data de 15 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciul de Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, tâlhărie, lipsire de libertate şi evadare.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul, la data de 4 martie a.c., ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător un minor de 17 ani, din comuna Bărbătești și l-ar fi deposedat de suma de 500 de lei, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Titulescu, la intersecția cu strada Olari, din municipiul Târgu Jiu.

 Ulterior, la data de 8 martie a.c., minorul ar fi fost chemat la domiciliul tânărului și lipsit de libertate, iar prin acte de violență, ar fi fost deposedat de suma de 335 de lei, de către acesta.

Totodată, tânărul, în momentul comiterii faptelor, se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale”, a transmis IPJ Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here