Minor din Gorj, ars pe 90% din suprafața corpului, după ce s-a urcat pe un tren și s-a electrocutat

0
506

Un tânăr, din Gorj, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, după ce a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului. Băiatul s-a urcat pe un tren și s-a  electrocutat. Ulterior, acesta ar fi căzut de la înălțime.

„A fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe, un copil în vârstă de 15 ani cu arsuri de gradul 2, 3 și 4 pe 90% din corp. De asemenea, copilul prezenta și politraumatism prin cădere de la înălțime. Era conștient când a fost adus.
A fost stabilizat în UPU și transferat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, secția Chirurgie plastică”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz. „La data de 22 noiembrie, polițiști din cadrul Postului de Poliție T.F. Târgu Jiu au fost sesizați de personalul stației CF Târgu Jiu, despre faptul că o persoană a fost electrocutată.
La fața locului, polițiștii au identificat un adolescent de 15 ani, din orașul Târgu Cărbunești, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că adolescentul s-ar fi urcat pe un vagon al unui tren, electrocutandu-se.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, conform IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here