VIDEO. Misiune dificilă a doi polițiști locali din Târgu Jiu. Înjurați și amenințați, în timp ce încercau să imobilizeze un tânăr

0
561

Doi polițiști locali din municipiul Târgu Jiu au ajuns să fie amenințați și înjurați, după ce au „stricat” întâlnirea unor adolescenți care s-au strâns în fața unui bloc de pe strada Nicolae Titulescu, conform gorjonline. Oamenii legii au intervenit pentru că respectivii consumau băuturi alcoolice, și, deși în prima fază, tinerii au dat de înțeles că o să se retragă fiecare acasă la el, nu a fost așa. Aceștia s-au întors la scurt timp și au continuat să consume alcool. Mai mult decât atât, la revenirea polițiștilor, unul din tineri a început să-i înjure și amenințe. Astfel, agenții Poliției Locale au încercat să-l extragă pe adolescentul agresiv din grup și să-l imobilizeze, însă s-a dovedit a fi o misiune imposibilă, deoarece unul din polițiști a căzut peste el, împreună cu o femeie, care din spusele martorilor este bunica tânărului. Aceasta venise cu scopul de a-și apăra nepotul.
În timpul în care polițistul era întins pe jos, celălalt polițist a îngenunchiat lângă acesta și l-a imobilizat.
Potrivit directorului Poliției Locale Tg-Jiu, Florin Băluță, mai multe persoane implicate au fost amendate, ulterior, iar cei doi polițiști au depus plângere împotriva acelui tânăr pentru ultraj.
”Cunosc incidentul și țin să precizez că mai multe persoane din acel grup au fost sancționate contravențional, iar cei doi polițiști au fost examinați de către medicul legist și au depus plângere pentru ultraj”, a afirmat Florin Băluță pentru gorjonline.
De asemenea, potrivit unor informații, la acel incident au fost solicitați să intervină și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tg-Jiu. Se pare că este vorba de un tânăr cu antecedente penale, care a fost condus la sediul instituției pentru declarații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here