Mobilizare a polițiștilor din Turceni. Au donat sânge pentru a salva vieți

0
538

Mai mulți polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni s-au mobilizat și în acest an, în prag de sărbători, pentru a dona sânge persoanelor aflate în dificultate. Prin exemplul lor, aceștia își doresc să încurajeze pe cât mai mulți oameni să doneze sânge pentru a salva vieți.
„Astăzi, pe lângă misiunea de a oferi siguranță cetățenilor și de a se asigura de aplicarea legii, 11 polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au dorit să ofere ceva în plus comunității, un plus de viață, astfel că s-au mobilizat pentru a dona sânge pentru persoanele aflate în dificultate.
Aceste așa-numite ”picături de viață”, nu pot fi cumpărate, nu se pot fabrica, ci se pot obține doar prin bunăvoința celor din jur.
Nevoia de sânge din spitale rămâne însă mare și doar împreună, putem să ne mobilizăm și să oferim șanse la viață celor aflați în suferință.
Deși Poliția Orașului Turceni este o subunitate mica, aceasta a format o tradiție din a face fapte bune, polițiștii mobilizandu-se, mai ales in perioada sărbătorilor, pentru a arata solidaritate semenilor.
Fiecare dintre noi trebuie să ne amintim să manifestăm bunătate și să arătăm solidaritate și sprijin celor aflați în dificultate!”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here