Târgu Jiu: Monument dedicat eroilor, repus în valoare. “Ne dorim să MODERNIZĂM toate cartierele orașului!”

0
122

Zona în care este amplasat monumentul dedicat eroilor căzuți in război,  de la intersecția dintre Preajba Mare și Drăgoieni, a fost amenajată. A fost construit un mic parc, iar vechea pompă de apă a fost înlocuită. Astfel, zona a căpătat o nouă imagine.

“Am repus în valoare un monument dedicat eroilor, situat în Drăgoieni. S-a muncit mult aici, amenajându-se un mic parc, o zonă plăcută ochiului, în care oricine se poate opri, pentru câteva momente, pentru a citi numele eroilor căzuți în cele două războaie mondiale”, a transmis Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Edilul își dorește să reînceapă activitatea de reabilitare a mai multor zone din municipiu, iar, treptat, cartierele să capete o nouă înfățișare.

Am reînceput activitatea de amenajare a unor zone din municipiu. Ne dorim să modernizăm, treptat, toate cartierele orașului, să le schimbam înfățișarea. Toate aceste șantiere vor deranja, pentru o perioadă scurtă, dar rezultatul va fi unul ce se va bucura de aprecierea tuturor. Vă mulțumim pentru înțelegere și așteptăm, ca de obicei, sugestiile cetățenilor în legătură cu aceste schimbări”, anunță Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here