Motru: Fabrică de producție cu circa 400 de locuri de muncă. Alte firme mari intenționează să deschidă magazine

0
512

Vești îmbucurătoare pentru locuitorii municipiului Motru. Edilul a declarat la Radio Infinit că a purtat discuții cu un investitor pentru deschiderea unei fabrici de producție cu circa 400 de locuri de muncă. Acesta a anunțat că primaria a emis certificatul de urbanism și asigură cetățenii că orașul va dispune de noi locuri de muncă.

“Aștept în continuare și am încredere că se va realiza și o fabrică de producție în zona Motru. Cel puțin cu 3-400 locuri de muncă  și sunt convins că până la urmă voi reuși și acest lucru. Trebuie răbdare, oamenii au văzut că putem și dorim să facem treabă”

Edilul a declarat că deja a purtat o discuție cu investitorul, iar certificatul de urbanism a fost emis.

“Chiar am emis certificatul de urbanism în acest sens. Urmează să își ia avizele necesare și eu sunt persoana care nu vorbesc înainte de a avea ceva palpabil și real. Îmi doresc să aibă încredere oamenii, ceea ce am spus se va realiza. Tot ceea ce va tine de mine, voi face ca să avem acea fabrică. În Motru mai există locuri de muncă, dar din păcate poate partea de salarizare lasă de dorit.

De asemenea, Morega a mai declarat că și alte firme mari și-au anunțat intenția de a-și deschide magazine în Motru.

“Și alte firme mari și-au anunțat intenția de a deschide afaceri în zona Motru, gen Lidl, dar mai sunt și altele, Deichmann sau Jysk. Înseamnă că Motru este o zonă atractivă din punct de vedere financiar și dacă vom reuși si sper că vom reuși și aducerea acestei fabrici de producție sau chiar mai multe în zona Motru, lucrurile se vor schimba”, a transmis Cosmin Morega, primarul municipiului Motru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here