Neață: ”Doamne, ferește-mă de procurori!” Ce a decis instanța de la Gorj

0
801

Medicul gorjean Gheorghe Neață nu scapă de măsura arestului preventiv la domiciliu, conform deciziei instanței de judecată de la Tribunalul Gorj.

„În baza art. 348 alin. 2 C.pr.pen. raportat la art. 207 alin. 4 și 6 C.pr.pen., menţine măsura arestului la domiciliu privind pe inculpatul Neață Gheorghe, ca temeinică şi legală. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare”, a decis, joi, o instanță a Tribunalului Gorj.

Cadrul medical a fost trimis în judecată la finalul anului trecut(Noiembrie), fiind acuzat de luare de mită. Organele abilitate au descoperit faptul că Neață luase șpagă peste 17.000 de lei, iar la domiciliul acestuia au fost găsite și alte produse pe care acesta le primea de la pacienți.

Conform unor înregistrări, doctorul se ruga să fie ferit de procurori, dar și de boli: ”Doamne, dă-mi sănătate și bani mulți! Ferește-mă de boală, ferește-mă de procurori”, au susținut anchetatorii.

După ce a stat mai bine de o lună în arest preventiv, medicul gorjean a fost plasat din luna septembrie în arest la domiciliu, conform Pandurul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here